Hoş Geldiniz | 06 Mayıs 2024 Pazartesi

GÜLERÇİN DE BIG READ’DE

27 Aralık 2021 Pazartesi 14:38:45 ÖS 1171 kez okundu.

Oxford University Press’in 12 yıldır kitap okutma, yorumlama üzerine yürüttüğü Big Read yarışmasında bu yıl da öğrencilerimizin resimlerle, kitap kapaklarıyla, değerlendirmeleriyle yorumlayacakları Oxford kitaplarını ulusal ve uluslararası düzeyde yarışmalara sokmaya hazırlanıyoruz.
On iki sene önce Türkiye’de başlayıp farklı coğrafyalara yayılan Oxford Big Read, artık uluslararası bir yarışma. Bu seneden itibaren, evrensel yetkinliklerle donatmaya çabaladığımız öğrencilerimizi dünya vatandaşı olma yolculuklarında motive etmek için Oxford Big Read Yarışmasını dünyaya taşıyoruz: Birinci sınıftan onuncu sınıfa kadar olan öğrencilerimiz önce kendi bölgelerinde yarışıp finalist olacaklar. Sonra ulusal birincilik ve ikincilik için yarışacaklar. Her kategorinin sınıf birincileri arasından seçilecek ülke temsilcileri ise dünya çapında kazanmak için yarışacak.
Resimlerle, kitap kapaklarıyla, değerlendirmeleriyle yorumlayacakları Oxford kitaplarıyla Big Read Yarışması’na girecek olan öğrenci ve onların bu konuda destekçileri olan İngilizce öğretmenlerine şimdiden başarılar dileriz.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ