Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

HOŞGELDİN BAHAR

22 Mayıs 2015 Cuma 13:45:30 ÖS 1809 kez okundu.

Bir Gülerçin Koleji klasiği olan ve Okul Aile Birliği’nin düzenlediği “Bahar Şenliği” etkinliğimizin üçüncüsü bugün büyük bir coşkuyla yapıldı. Yoğun bir yılı geride bırakan öğrencilerimiz bu büyük şenlikte doyasıya eğlenerek bütün bir yılın stresini attılar. Bahar Şenliğimizin öncesinde öğrencilerimiz ve velilerimiz “Uçurtma Aşkına” etkinliğinde uçurtmalarını uçurdular. Öğrencilerimiz gökyüzünde uçurtmalarını rüzgar eşliğinde dans ettirdiler. “Uçurtma Aşkına” etkinliğinden sonra yemek ikramımıza geçildi.
Ardından Bahar Şenliği etkinliğimizin ikinci kısmı okul müdürümüz Sayın Süleyman Sezgin’in açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilerimizin en sevdiği kısım olan yarışmalara geçildi. Şenlikte yaptığımız yarışmalar:
•    Halat çekme
•    Değiştir
•    O Ses Gülerçin
•    Sandalye
Yarışmalar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Eğlence dolu ve unutulmaz anlar yaşandı. Öğrencilerimiz hayatlarına unutamayacakları kareler koydular. Kıyasıya mücadelelerin yapıldığı yarışmalarda kazanan dostluk ve eğlence oldu.
Yarışmaların ardından şenliğimizin büyük sürprizi Grup Nikotin sahne aldı. Grup Nikotin ’in seslendirdiği parçalarla büyük bir coşku yaşandı. Şarkılar eşliğinde öğrencilerimiz eğlendiler. Bir yandan şarkılara eşlik eden öğrencilerimiz diğer yandan da dans ederek stres attılar. Kurulan oyun parkları ile eğlendiler.  Her çocuğun vazgeçilmezi olan pamuk şekeri ve mısır ikramlarda öğrenciler tarafından ilgi gördü.
Bol eğlenceli, coşkulu ve hoş zamanların yaşandığı etkinliğimiz bir yılın stresini alırken bizlerde öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ifadesini görmekten büyük bir keyif aldık. Gülerçin Koleji olarak,  başta okul aile birliği başkanı Filiz Eroğlu olmak üzere okul aile birliği yönetim kuruluna teşekkür ederiz.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ