Hoş Geldiniz | 05 Mayıs 2024 Pazar

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN KOLEJİ KULÜP ŞENLİKLERİYLE DE FARKINI ORTAYA KOYDU

31 Mayıs 2022 Salı 16:25:04 ÖS 347 kez okundu.

Gülerçin Kolejinde geleneksel Kulüpler Şenlikleri öğrencilerin ortak bir amaç uğruna bir arada olmalarını ve bir arada hareket etmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin iş birliği içinde olmaları durumunda neler başarabileceklerini görebilecekleri en doğru yer kulüp çalışmalarıdır. Kulüpler; birlik oldukları durumda birçok iş başarabilmenin, dayanışma ve yardımlaşma içinde olmanın önemini öğretir. Bu sayede ortaya çıkan sıkıntıları çok daha kolay çözebileceklerini anlarlar. Güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu da göz önünde bulundurursak, kulüp çalışmaları öğrencilerin güven duygularını desteklediklerini de söyleyebiliriz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kulüplerimiz faaliyetlerine devam etti.
Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji öğrencileri ve kulüp danışman öğretmenleri yıl boyunca kulüplerinde yapmış oldukları çalışmaları “Kulüp Şenlikleri” kapsamında tanıttı. Kulüplerde aktif olarak yer alan ve akademik yönlerinin yanında sosyal becerilerini de geliştiren öğrencilerimiz her kulüpte yapmış oldukları somut ürünleri ortaya koydu.
Kulüp Çalışmalarımız;
Müzik  Kulübümüz çeşitli müzik aletleri ile ritim tutarken birbirinden farklı şarkılar ve etkinliklerle kulüp saatlerini dolu dolu geçirdiler.
Bilişim ve İnternet Kulübü öğrencileri yıl boyu teknolojik gelişmeleri yakından takip ederken derslerine çeşitli kodlama ve blog çalışmaları ile devam etti.
El Becerileri Kulübümüz hem ortaokulda hem Anadolu Lisesinde hem de ilkokul kadememizde faaliyet göstererek öğrencilerin keşfedilmemiş yeteneklerini ortaya çıkararak birbirinden farklı lezzetler ve el ürünleri ortaya çıkardı.
Resim Kulübü öğrencileri öğrendikleri farklı resim tekniklerini kullanarak birbirinden güzel ürünler ortaya çıkardılar.
Tiyatro Kulübü öğrencileri de yıl boyu çalışmış oldukları skeci izleyiciler karşısında sergileyerek büyük beğeni topladılar.
Zeka ve Akıl Oyunları Kulübü öğrencileri zeka ve strateji oyunlarını öğrenerek, turnuvalar düzenledirler; yeni oyunlar keşfettiler.

Gülerçin Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanında sosyal gelişimlerini de önemsiyor, kulüplerde aktif rol alan öğrencilerimize, danışman öğretmenlerimize ve bizlere destek olan değerli velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ