Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

DENİZ HAVASINDA BİR SABAH

20 Nisan 2015 Pazartesi 13:58:57 ÖS 1503 kez okundu.

Okulumuz Anadolu Lisesi öğrencileri Silivri gezisi yaptılar. Sabah Çerkezköy’den hareket eden araç Silivri sahilinde eşsiz bir kahvaltı için mola verdi. Denizin muhteşem manzarası ve içimizi ısıtan güneş ışığı eşliğinde sahilde kahvaltı yaptık.
Dalgaların sesleri ile ruhumuzu dinledik. Kahvaltıdan sonra öğrencilerimizle birlikte sahilde gezinti yaptık. Baharın gelmesiyle yeniden filizlenen doğa deniz ile birleşerek bizlere büyülü bir gün yaşattı. Öğrencilerimizle beraber sahil boyu yürüyüş yaparak deniz, doğa, bahar ve güneşin tadını doyasıya çıkardık.
Sahil gezimizin ardından Paintball oynamak üzere Paintball sahasına geçtik. Burada da yeşilliklerin içinde oturarak çaylarımızı yudumladık. Çaylarımızın ardından Paintball oynamak üzere öğrencilerimizi takımlara böldük. Takımların belli olmasının ardından öğrencilerimize oyun kuralları anlatıldı. Oyun kurallarının anlatılmasından sonra güvenlik önlemleri alındı ve paintball oynamak için sahaya geçildi. Dört takımdan oluşan ve takım kaptanlıklarını öğretmenlerimizin yaptığı takımlar kıyasıya yarıştılar. Bir askeri strateji oyunu olan bu oyunla öğrenciler unutamayacakları anlar yaşadılar. Yoğun bir efor harcanan oyunların sonunda  akşam yemeği için tekrar sahile dönüldü.
Denizin kenarına gelipte balık yenilmez mi dedik ve akşam yemeğimizi deniz kenarında balık ekmek yiyerek yaptık. Akşam yemeğinin ardından okulumuza dönüşümüzle gezimiz son buldu.
Gezi sonunda öğrencilerimiz hem stres attı hem de Paintball oyununu öğrenmiş oldular.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ