Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİNE BİR ZİYARET

08 Nisan 2015 Çarşamba 12:55:45 ÖS 1853 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji ilkokul öğrencileri, sınıf öğretmenleri ile Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret etti. Çerkezköy Haber Gazetesi Kurucusu Şaban KARDEŞ ve Sevgili Eşi Seval KARDEŞ bizleri güler yüzle karşıladılar.

Öğrencilerimize gazetenin yönetim, stüdyo, radyo, baskı ve çıkış bölümleri sıra ile gezdirilerek kurucu tarafından tanıtıldı. Her bölümü ayrıntılı bir şekilde tanıtan kurucu Şaban KARDEŞ’in anlattıkları öğrencilerimizin dikkatini fazlasıyla çekmeyi başardı. Çerkezköy Haber Gazetesi Kurucusu Şaban KARDEŞ öğrencilerimize haberin nasıl temin edildiği, nasıl yazıldığı, yazarken nelere dikkat edildiği ve baskı sürecinin nasıl gerçekleştiğini de teker teker anlattı.
Öğrenciler tarafından soru yağmuruna tutulan kurucu, mesleğini severek yaptığını dile getirdi. Gazetecilerin her alanda doğru bilgi sunması gerektiğine değinen Şaban KARDEŞ , öğrencileri kitap okumaya yöneltici ifadelerde bulundu.
Keyifli olduğu kadar bir o kadar da bilgi dolu geçen gezi için Çerkezköy Haber Gazetesi Kurucusu Şaban KARDEŞ ve Sevgili Eşi Seval KARDEŞ ile gazete çalışanlarına çok teşekkür ederiz.
Bugün yapılan gezimizi yarın T HABER’ den izleyebilirsiniz. Okulumuz facebook adresinden de ilgili yayın paylaşılacaktır. Bizi takipte kalın :)
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ