Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ONUR DUYULAN SORUMLULUK PROJESİ

28 Aralık 2018 Cuma 13:13:02 ÖS 724 kez okundu.

Gülerçin Koleji bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.  Yardımlaşmanın unutulmaya yüz tuttuğu bu zamanlarda Gülerçin Koleji 11 A sınıfı öğrencileri anaokulu – ilkokul - ortaokul ve lise kademeleri olmak üzere kimsesiz çocuklara yardım amaçlı sinema etkinliği düzenledi. Etkinliğimizde 11A sınıfı öğrencileri tarafından belirlenen iki film izletildi. Öğrencilerimiz hazırlanan biletleri tüm okul kademelerine büyük bir özveri ile belli bir ücret karşılığında dağıttılar. Bu proje kapsamında okulumuz öğrencileri kendileri ile aynı imkânlara sahip olmayan kimsesiz çocuklara küçükte olsa bir umut ışığı olmayı hayal ettiler. Toplanan paraları Kimsesiz çocuklar yararına düzenlenecek olan hayır kurumunun etkinlikleri için bağışladılar.  Düzenlenen etkinlikler esnasında bu etkinliği düzenleyen 11A sınıfı öğrencileri de kimsesiz çocuklar ile beraber hazır bulunarak gösterdikleri desteğin yanında manevi desteklerini de eksik etmeyecekler .
Sadece akademik başarının nesil yetiştirmede bir anlam ifade etmediğini bilen Gülerçin Koleji değerlerine sadık, yardımlaşma ve dayanışmanın da önemini bilen bireyler yetiştirmenin onurunu yaşıyor.
Okul olarak tek vücut olan kademelerimizi bu yapmış oldukları onur ve gurur verici davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz.

GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI


 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ