Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

KARİYER GÜNLERİ

30 Aralık 2014 Salı 14:00:08 ÖS 1959 kez okundu.

2014-2015 eğitim öğretim  yılında düzenlenen ‘Gülerçin’de Kariyer Günleri ‘ etkinliğimizin bu etkinlikteki  konuğu Çerkezköy Gazi Polis Karakolu Başkomiseri  Mehmet BEDİR ile öğrencilerimiz okulumuzda buluştular. Gülerçin Koleji olarak bu kariyer günümüzün amacı:
Gerçek bilgi ve önerilerle öğrencileri gelecekleri   ile ilgili  motive etmek , polislik mesleğini öğrencilerimize tanıtmak ve ülkemizde polis kavramını öğrencilerimize öğretmektir. Aynı zamanda ülkemizde bulunan bir takım tehlikelere karşı öğrencilerimizi bilinçlendirmektir.
Gülerçin’de Kariyer Günleri adlı etkinliğimiz Çerkezköy Gazi Polis Karakolu Başkomiseri  Sayın Mehmet BEDİR’in  öz geçmişinin okunmasıyla başlamıştır. Daha sonra Çerkezköy Gazi Polis Karakolu Başkomiseri  Sayın Mehmet BEDİR ile öğrencilerimiz arasında söyleşi başlamıştır.
Öğrencilerimiz Çerkezköy Gazi Polis Karakolu Başkomiseri  Sayın Mehmet BEDİR ile hoşça vakit geçirdi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kariyer günü etkinliğimizde, öğrencilerimiz başkomiserimize  soru sormuşlar ve başkomiserimizden aldıkları  cevaplarla aydınlanmışlardır.
Çerkezköy Gazi Polis Karakolu Başkomiseri  Mehmet BEDİR, öğrencilerimize bugünlere nasıl geldiğini, hangi aşamalardan geçtiğini ve başarısının sırlarını ve polislik mesleğiyle ilgili bilgiler vermiştir. Aynı zamanda yaşadığı ve tecrübe edindiği tehlikeler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Okul olarak kariyer günlerindeki amacımız, öğrencilerimizin  meslek seçimleri ve doğru karar vermelerine yardım etmektir. Bu hedefimize böylece ulaşmaya çalıştık.
Gülerçin’de Kariyer Günlerinin bu etkinlinin konuğu Çerkezköy Gazi Polis Karakolu Başkomiseri  Sayın Mehmet BEDİR’e  teşekürlerimizi sunuyoruz. Bir sonraki kariyer günlerimizde görüşmek üzere.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ