Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

BU YIL Kİ ABANT GEZİMİZ - 10 OCAK’TA…

25 Aralık 2014 Perşembe 14:42:09 ÖS 2531 kez okundu.

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz her yıl gelenekselleşen  abant gezimiz bu yıl 10 Ocak’ta gezimize katılımlarınızı bekliyoruz.

Gezi Programı
Gezimiz saat 07.00’da okulumuz önünden hareketle başlayacak. Araç içinde ikramlar ile İstanbul - İzmit istikametinden Abant'a hareket ediyoruz. Yol durumuna göre abant kavşağında yer alan tesislerde kısa bir mola veriyoruz. Daha sonra Abant Tabiat parkına ulaşıyoruz muhteşem doğası ile ziyaretçilerini büyüleyen heyelanların akarsuların yatağının önünü kapaması ile oluşmuş Abant Gölü'ne ulaşıyoruz, mangala kadar Göl çevresinde ister ata binerek ister kar topu oynayarak ya da gezerek fotoğraf çekiyoruz. Bizler için hazırlanan mangal ile öğle yemeğimizi alıyoruz. Öğle yemeğimizin ardından burada vereceğimiz serbest zamanda dileyenler faytona binebilir, dileyenler kızaklar ile kayabilir (hava koşullarına bağlı), arzu edenler ise rehberimizle beraber doğa ile iç içe bir gezinti yapabilirler. Eğlenceli saatlerin ardından otobüsümüze binerek İstanbul’a doğru yolculuğumuza başlıyoruz Bolu’dan tam çıkmadan Higway AVM’de tüm ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz serbest zamanımız ile gezimizi tamamlıyoruz.
Ücrete Dahil Hizmetler…
Abant Gölü kenarında, sınırsız sucuk - köfte - tavuk ızgara çeşitleriyle soğuk ve sıcak içecek ikramı.
Ulaşım ve seyahat güvencesi – araç içi ikramlar.
Tabiat parkına giriş ücretleri.
Rehberlik hizmetleri.
Tavsiyeler ve Uyarılar
Kayak yapacak kişiler için mutlaka fazladan kıyafet, eldiven, atkı zorunludur. Ata binme Fayton ve kayak için bot kiralama gibi işlemlerin ücretleri katılımcıya aittir.  Fotoğraf makinaları için fazladan pil boyun askısı gibi aksesuarların olması gerekmektedir.
Başvuru ve Ücret
Başvurunuzu 120tl hizmet ve ulaşım bedeli ile okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü Rehber Öğretmeni A.Caner KIYCIOĞLU’na Yapabilirsiniz. Anaokulu ve İlkokul Öğrencilerimize veli katılımı zorunludur.
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ