Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

BİLGİ ŞÖLENİ COŞKUSU

21 Kasım 2014 Cuma 14:11:47 ÖS 1919 kez okundu.

Okulumuz aylık etkinliklerinden olan “Sempozyum(bilgi şöleni)” etkinliğimiz, 10/A sınıfı öğrencilerimiz tarafından yapılmıştır.10/A sınıfı öğrencilerinden Yiğit Daya’nın başkanlığında yapılan sempozyuma, Merve Günsünler, Furkan Dal ,Sevim Özses, Özgür Balçık ve Hasan Can Polis ise konuşmacı olarak katıldılar.
Yapılan sempozyumun konusu ise iş kazalarıdır. Sempozyum amacımız, ülkemizin kanayan yaralarından olan iş kazaları hakkında öğrencilerimizi bilinçlendirmektir.
Sempozyum başkanının konu hakkında bilgi vermesinin ve konuşmacıları tanıtmasının ardından, konuşmacılar kendilerine verilen süre içinde konuşmalarını yaptılar. Furkan Dal “iş kazalarının nedenleri”, Merve Günsünler “madenlerdeki iş kazaları”, Sevim Özses “tershanelerdeki iş kazaları” ,Hasan Can Polis “şantiye ve inşaatlardaki iş kazaları” ve Özgür Balçık “iş kazalarının önlenmesi “konuları hakkında öğrencilerimize bilgi verici konuşmalar yaptılar. Konuşmacıların yaptıkları açıklamalardan sonra öğrencilerimiz soru sorma fırsatı bularak daha kalıcı öğrenmelere sahip oldular.
    Sempozyum, başkanının konu özeti ile son bulmuştur.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ