Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

ÖĞRENCİLERİMİZLE TÜYAP KİTAP FUARINDAYDIK

10 Kasım 2014 Pazartesi 14:04:26 ÖS 2123 kez okundu.

08.11.2014 başlayan Tüyap Kitap Fuarının ilk günü öğrencilerimizle İstanbul’da bulunan fuar alanına gezi düzenledik. Tüyap Kitap Fuarı gezisini düzenleme amacımız, öğrencilerimizin kitap okuma sevgisini arttırmak ve okudukları kitapların yazarlarını görmelerini sağlamaktır.
Öğrencilerimiz, fuar alanında sınırsız sayıdaki kitaplar arasında kendilerini adeta dev bir kitaplıkta hissettiler. Kitapların aralarından yayılan sayfa kokuları eşliğinde, stantlar teker teker gezildi. Öğrencilerimiz kimi yazarlarla yüz yüze konuşma ve tanışma fırsatı buldular. Öğrencilerimiz, Tüyap Kitap Fuarında kendi zevk ve ihtiyaçları doğrultusunda kitaplarını seçerek alışveriş yaptılar. Alışverişlerin ardından fuar alanında toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve fuar alanından Beylikdüzü’nde bulunan Torium alışveriş merkezine doğru harekete geçildi.
Öğrencilerimizin hem eğlenmesi hem de sosyalleşmesi amacıyla gezimizin ikinci kısmı Beylikdüzü Torium Avm’ye gidildi. Öğrencilerimiz öğle yemeğini burada yedi. Daha sonra öğrencilerimiz öğretmenlerimiz eşliğinde alışveriş merkezini gezdi. Ardından alışveriş merkezi içinde bulunan eğlence merkezinde hoşça vakit geçirdiler. Snow parkta kışın tadını çıkardılar.
Torium Avm’nin önünde çekilen anı fotoğrafıyla, Tüyap Kitap Fuarı ve Torium Avm gezimiz son buldu.
Gezimize katılan öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ