Hoş Geldiniz | 23 Nisan 2024 Salı

YÖRESEL LEZZETLERİMİZ VE BİZ…

20 Ekim 2014 Pazartesi 12:51:46 ÖS 2911 kez okundu.

Okulumuz 5/A ve 5/B sınıfı öğrencilerinin ortaklaşa yaptıkları Sosyal Bilgiler dersini de  ‘’ ADIM ADIM  TÜRKİYE ‘’ ünitesi kapsamın da ki etkinlikleri  ile renkli  görüntüler ortaya çıktı. Etkinlimiz de öğrencilerimiz yöresel kıyafetlerinin yanın da yöresel  yiyecekleri  de

okulda arkadaşlarına tanıttılar. Ünite  kapsamın da etkinliklerimiz bir hafta sürecek , hafta boyunca  tüm teneffüslerde öğrencilerimiz  bölgelerimize ait müzikler dinleyecekler. Ayrıca yemekhanemizde  her yöreye ait bir çeşit yemek sunulacak. Haftalık bölgeler günümüz şu şekildedir. Pazartesi , KARADENİZ günü; Salı ,EGE ve AKDENİZ günü ;Çarşamba, DOĞU ve GÜNEYDOĞU ANADOLU günü; Perşembe ,İÇ ANADOLU günü; Cuma, MARMARA günü olacaktır.
          Bu etkilimiz kapsamında bize destek olan; Okul idaresine ,Sosyal Bilgiler Bölüm Başkanımız ve Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Sayın Tuğba ZENGİNAL’a  ve bu güzel günümüz de bize eşlik eden Kurucumuz  Sayın Bülent GÜLERÇİN’E , 5/A ve 5/B sınıf öğrencilerine ve siz değerli velilerimize, Gülerçin Koleji olarak teşekkür ederiz.
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ