Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN KOLEJİ CAMBRIDGE SINAVLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

13 Aralık 2018 Perşembe 10:12:50 ÖÖ 793 kez okundu.

Gülerçin Koleji ,öğrencilerin , dil yeteneğinin tanımlanmasında kullanılan uluslararası standart olan Avrupa Ortak Dil Çerçevesine (CEFR) uygun Cambrıdge English sınavlarına  11 Mayıs 2019 tarihinde ev sahipliği yapacak. GÜLERÇİN KOLEJİ  Cambridge English Sınavları Yetkili Merkezi British Side ile işbirliği yaparak öğrencilere bu sınavlara katılma ve dil seviyelerini uluslararası bir platformda değerlendirme olanağı sunmaktadır.  Çerkezköyde ikincisini gerçekleştirecek olup 2019 yılında yine  Özel Gülerçin Koleji Cambridge Sınav Merkezi olacaktır. 11 Mayıs 2019 tarihinde GÜLERÇİN KOLEJİ’NDE  yapılacak olan sınav için son başvuru tarihi 17.01.2019 dur.
Katılmak isteyen öğrencileriniz  için iletişim ve destek adına Gülerçin Koleji’ni arayarak Yabancı Diller Bölüm Başkanı Çiğdem ERDAĞ ile iletişim kurabilirsiniz.
0282 738 20 10

Cambrıdge Enlish Assessment sınavları hakkında ;
Sınavlar gerçek yaşam ortamlarında iletişim kurmak için İngilizceyi nasıl kullandıklarını değerlendirecek şekilde tasarlanır.
Dünya genelinde 20.000’den fazla üniversite, özel ve kamu sektörü kuruluşu, Cambridge Assessment English sınavlarını tanımaktadır.
Birçok Cambridge Assessment English sınavı aynı zamanda İngiltere, Avustralya, Amerika ve Kanada vize başvurularında ve göçmenlik süreçlerinde kabul edilmektedir.
Tüm sınav merkezleri mutlak kalite ve güvenlik şartlarına uyar ve düzenli olarak denetlenir.
Sınavlar dünyanın en büyük özel dil araştırma ekipleri tarafından hazırlanmaktadır.
Cambridge Assessment English: Starters (YLE Starters)
Starters, çocukların dil öğrenme serüveninde atılan ilk adımdır. Bu sınav sayesinde, çocuklar günlük yazılı ve sözlü İngilizce ile eğlenceli ve motive edici bir şekilde tanışma imkanı bulur.
Cambridge Assessment English: Movers (YLE Movers)
Movers, çocukların dil öğrenme serüveninde starters sınavından sonraki adımdır. Çocukların dil becerilerini geliştirmesine ve İngilizce seviyelerini ilerletmesine yardımcı olmak için mükemmel bir yoldur
Cambridge Assessment English: Flyers (YLE Flyers)
Flyers, Movers sınavından sonraki adımdır. Çocukların temel seviyede günlük sözlü ve yazılı İngilizce ile başa çıkabildiğini göstermenin mükemmel bir yoludur.
Cambridge Assessment English: Key English Test (KET)
Key, temel durumlarda iletişim kurmak için İngilizce bilginizi kullanabileceğinizi gösteren A2 seviyesinde bir yeterliktir. İngilizce öğrenmek için güzel bir başlangıç yaptığınızı gösterir
Cambridge English: Preliminary English Test (PET)
Günlük kullanım için pratik İngilizce... Preliminary English Test (PET) olarak da bilinen Cambridge Assessment English: Preliminary, B1 seviyesinde bir yeterliktir. İşte, okulda ve seyahat sırasında İngilizce dil becerilerinizi kullanabildiğinizi gösterir
Cambridge English: First Certificate in English (FCE)
Eğitim alanında, iş hayatında ve günlük hayatta başarıya hazırlık... First Certificate in English (FCE) olarak da bilinen Cambridge Assessment English: First, B2 seviyesinde bir yeterliktir. Günlük yazılı ve sözlü İngilizceyi iş ve eğitim amacıyla kullanabildiğinizi kanıtlar

Saygılarımızla
Özel Gülerçin Eğitim Kurumları
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ