Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

BAHAR KONSERİ ESİNTİSİ

10 Haziran 2014 Salı 09:14:18 ÖÖ 2322 kez okundu.

Gülerçin Koleji, güneşin parlaklığını hissettiğimiz şu günlerde bizleri müzikle buluşturarak gönüllerimizi de ısıttı. 9 Haziran Pazartesi akşamı, okulumuz Müzik öğretmeni Gülben YİRMİBEŞLER’in yönetiminde sergilenen Bahar Konserine ilgi büyüktü. Ezgilerin ve müzik aletlerinin Gülerçin’in sevgi dolu öğrencilerinde yeniden can bulduğu bu güzel akşam, Okul Müdürümüz Sayın Süleyman SEZGİN’in konuşmasıyla başladı. Ardından, Mustafa Kemal’in ‘’Hayata müzik lazım değildir; çünkü hayat müziktir.’’ sözü doğrultusunda hayatlarını müziğin ışığıyla parlatan sevgili öğrencilerimiz, sahnede yerlerini aldı.
Keyifli Bahar Konseri, öğrencilerimizden: Kaan Akbulut, Esra Atasoy, Gediz Tok, Kutay Özen, Ümmügül Ünlü, Asminsu Bingöl, Evrim İlkyaz, Begüm Altıntaş, Begüm Safran, Semanur Bulut, İlkem Eylül Uygun, Azra Bıltır, Ayyüce Bilge Çetin, Derya Şahin, Elif Azra Kum, Ece Nisa Karaca, Yıldıray Çakır ve eşsiz uyumdaki koromuzun sergiledikleri muhteşem performanslarla bahar esintisi yarattı.
Konserimizin, Kurucumuz Sayın Bülent GÜLERÇİN’in doğum günü ile aynı güne denk gelmesi de büyük şans oldu. Kurucumuzun zarif eşi Deniz GÜLERÇİN ve değerli kızlarının planladığı sürpriz doğum günü partisi, kurucumuzu oldukça şaşırttı. Kurucumuzun değerli kızının, babası için piyano çalması da duygu dolu anlar yaşattı. Biz de Gülerçin Koleji olarak kendilerine, sevdikleri ve sevenleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler dileriz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ