Hoş Geldiniz | 27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN KOLEJİ BİRİNCİ GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMA GÜNÜ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

09 Haziran 2014 Pazartesi 10:38:15 ÖÖ 2031 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji mezunları buluşma günü ve yılsonu etkinliği muhteşem bir şekilde kutlandı. Bu yıl mezun olan öğrencilerimizle eski mezunlarımızı pilav gününde buluşturduk. Çocuklarından desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, sevincimizi ve coşkumuzu paylaşan değerli velilerimizin de katıldığı ve geleneksel hale getireceğimiz mezunlar pilav günü etkinliğimiz yerini 8. Sınıflar mezuniyet törenine bıraktı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Okul Müdürümüz Sayın Süleyman SEZGİN, Kurucumuz Sayın Bülent GÜLERÇİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Hamdi ZENGİNAL’ın konuşmalarıyla sürdü. Ardından, geçtiğimiz yıllarda mezun olan öğrencilerimizin yapmış olduğu konuşmalar törene renk kattı.
Okul Müdürümüz Süleyman SEZGİN, 2013-2014 eğitim öğretim yılı okul birincimizin Münevver Dilara ALIŞIK olduğunu açıklarken duygu dolu anlar yaşandı. Birincimize ödülünü, Bülent GÜLERÇİN verdi. Ardından öğrencimiz de Yaş Kütüğü'ne isminin yazdığı dönem rozetini çaktı.
Öğretmenlerimiz mezun olan öğrencilerimize plaketlerini ve diplomalarını verdikten sonra öğrencilerimizin coşkulu geçidi salonu alkış sesleriyle inletti. Keplerini havaya atan öğrenciler, hayata bir adım daha atmanın mutluluğu ve Gülerçin Kolejinden mezun olmanın gururunu yaşadılar.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ