Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK GEZİSİ…

01 Ekim 2012 Pazartesi 06:57:06 ÖÖ 2843 kez okundu.

2012 – 2013 Eğitim öğretim yılının ilk fen ve doğa  gezisini28 Eylül Cuma günü gerçekleştirdik. 27 Eylül Perşembe akşamı saat 20.30 da başlayan İzmir’e doğru olan uzun yolculuğumuz da sık sık molalar vererek heyecan içindeki öğrencilerimiz fazla sıkılmadı.
Gezimizin ilk durağı İzmir Doğal Yaşam Parkı idi. Saat 9.00’da giriş yaptığımız doğal yaşam parkında grup olarak tüm hayvanları doğal ortamlarında gördük. Boğa yılanına dokunduk, lemurları, tavşanları ve koyunları kendi ellerimiz ile besledik. Daha çok genç yaşta birçok hayvanı yakından görebilen, onlarla iç içe olabilen öğrencilerimiz gerçekten çok şanslıydılar.
İzmir Doğal Yaşam Parkından ayrılarak 28 Eylül Avrupa Bilim ve Eğlence Günü etkinliklerine ev sahipliği yapan İzmir Fuar alanına doğru yola çıktık. Fuar alanında ilk durağımız İsmet İnönü Sanat Merkezi idi. Burada “Hava ve Girdaplar Gösterisini” izledik. İzlerken öğrencilerimizden Ayberk Temiz ve fen bilimleri öğretmenimiz Ali Alan da etkinliklere katılarak eğlenceli dakikalar geçirdik. Ardından öğle yemeği yiyerek enerji depoladık. Atlas Fuaye alanına gelerek çeşitli fen etkinliklerine katıldık. Tüm etkinliklere katılan öğrencilerimiz daha sonra kalan enerjilerini yine fuar alanı içindeki luna parkta eğlenerek doyasıya harcadılar. Çerkezköy’e doğru yola çıkmadan önce sahil kenarında akşam yemeği yiyen öğrencilerimizin gözünden uyku akıyordu. Geliş yolunda; o heyecanlı, yerinde duramayan öğrencilerimiz dönüş yolunda sürekli uyudular. 29 Eylül Cumartesi günü sabah saat 6.30 gibi Çerkezköy’e sağ salim vararakgezimiz son buldu.
Uzun ve yorucu olan ama bir o kadar da zevkli, eğlenceli ve buram buram fen ve doğa kokan gezimizde bizlerle birlikte olan öğrencilerimize, müzik öğretmenimiz Nükhet Öztürk’e ve gezimizi düzenleyen ve her zaman “Fen Hayattır” diyen  fen bilimleri öğretmenimiz Ali Alan’a  teşekkür ederiz. 
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ