Hoş Geldiniz | 16 Nisan 2024 Salı

İLKÖĞRETİM HAFTASI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

18 Eylül 2012 Salı 13:34:47 ÖS 2665 kez okundu.

2012-2013 Eğitim Öğretim yılının ilk günü İlköğretim Haftası Kutlama Programımıza; Kurucumuz S. Bülent GÜLERÇİN ve değerli eşi Deniz GÜLERÇİN, Okul Müdürümüz Süleyman SEZGİN, Müdür Yardımcımız Tuğba ZENGİNAL, öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz ve çok sayıda davetli katıldı.

8.sınıf öğrencilerimizden Burak ÇOBAN ve 6.sınıf öğrencilerimizden Simge Nur DORUK’ un sunduğu törenimiz Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmenimiz, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk büyükleri ve aziz şehitlerimizin manevi huzurlarında bir dakikalık saygı duruşunun ardından hep birlikte büyük bir coşkuyla İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
3.Sınıf öğrencimiz Senem Beril TEMİZ öğrenci andını okudu.
Kurucumuz S. Bülent GÜLERÇİN açılış konuşmasını yaptı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürümüz Süleyman SEZGİN’ den dinledik.
8.Sınıf öğrencilerimizden Oya HOBAN İlköğretim Haftası ile ilgili konuşmasını yaptı. 2. Sınıf öğrencilerimizden Ayşe Seniha EREZ "Yaşasın Okulumuz" adlı şiirini okudu. 4. Sınıf öğrencilerimizden Alper Kaan YÖRÜK ‘’ Okulum’’ adlı şiirini okudu. 3. Sınıf öğrencilerimizden Defne NADİRLER ve Ece Nisa KARACA ‘’İlköğretim Haftası ‘’ adlı şiirlerini okudular. Ardından Bilgisayar Öğretmenimiz Sümeyye ENGİN BURDURLUOĞLU’ nun hazırlamış olduğu ‘’ Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırız’’ adlı sunumunu izledik. 4.Sınıf öğrencilerimizden Ayşe Selin SÖNMEZ ‘’İlköğretim Haftası’’ adlı şiirini okudu. 8.Sınıf öğrencilerimiz, 1.Sınıf öğrencilerimize ‘’Hoşgeldiniz’’ hediyelerini verdiler.
Müzik Öğretmenimiz Nükhet ÖZTÜRK’ ün hazırlamış olduğu müzik dinletisi ve 6.ve 7.sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu dans gösterileri ile keyifli anlar yaşadık.
Programımız gelenekselleşen ağaç dikme töreninin ardından sona erdi.  
Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz… 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ