Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

ÇERKEZKÖY YENİ YÜZME HAVUZUNA KAVUŞTU.

25 Mayıs 2012 Cuma 13:12:11 ÖS 12589 kez okundu.

Gülerçin Koleji’nde yenilikler ve ilkler devam ediyor.
Üç yıldır açıldığı günden bu yana devamlı yenilenen ve gelişen Gülerçin Koleji ‘nde , 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılının sona ereceği şu günlerde Sosyal  Tesis Binasında yer alan ve yaz dönemi yüzme kursları ile yaz okulu hizmeti verecek kapalı yüzme havuzu faaliyete geçmiştir. 

Farklı bir mimari bir yapı içersinde yer alan yüzme havuzumuz son teknoloji özel temizleme ve ısıtma sistemine sahip olup özel bir aydınlatma sistemine de sahiptir. Havuzumuzun derinliği 1.40 metre,  uzunluğu   18 metre ve  genişliği 8 metredir. Günlük özel bir sistemle suyun temizliğini en iyi şekilde sağlayan sistem ayrıca profesyonel ekibimizle ile de periyodik denetimleri altında hizmet verecektir.  Havuzumuza bağlı özel duş ve soyunma odaları özel mobilya sistemlerine sahip olup, içerisinde çay ve kahve molası verebileceğiniz fast food ürünlerininde olacağı bir kafeterya alanı da bulunmaktadır.
Gülerçin Koleji olarak yeni dönemde ayrıcalıklı ve dört dörtlük eğitim anlayışı ile yeniliklerimize devam edecek, siz değerli velilerimize , Çerkezköy halkına ve öğrencilerimize en iyi hizmeti vereceğiz.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ