Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

CAMBRIGDE ENGLISH SINAVLARINDA BÜYÜK BAŞARI

26 Haziran 2018 Salı 11:17:29 ÖÖ 1120 kez okundu.

Gülerçin Koleji, Çerkezköy’de yine bir ilk olarak 05.05.2018 tarihli Cambridge English  sınavınlarına ev sahipliği yaptı. Sınava ilgi oldukça yoğundu. Dönem içinde sistemli bir şekilde, sınava yönelik çalışmalar yapan öğrenciler oldukça iyi  başarılar elde ettiler. Uluslararası geçerliliği olan, 130 farklı ülkede 2700 merkez tarafından uygulanan, 3 milyonun üzerinde öğrencinin girdiği, Cambridge Üniversitesi’nin yapmış olduğu sınavlar Dünya’da geçerliliği olan sınavlardır. Bu sertifikalardan birini alan öğrenci, dünyanın herhangi bir eğitim kurumunda veya mesleki alanlarda İngilizce seviyesini belgeleyebilmektedir. Cambridge Sınavları’nın tamamı, yabancı dil öğretiminde esas olan; okuma(reading), yazma (writing), dinleme (listening) ve konuşma (speaking) gibi dört temel beceriyi ölçmektedir. 05.05.2018 tarihli Cambridge sınavına Gülerçin Koleji öğrencilerinin de yoğun ilgisi oldu. 2017-2018 eğitim- öğretim yılı boyunca sistemli bir şekilde, sınava yönelik çalışmalar yapan okulumuz öğrencilerinden;
STARTERS Sınavına giren 18 öğrencimizden 17 si bir üst kura geçme hakkı kazandı,
FLYERS Sınavına giren 15 öğrenciden 14 öğrenci bir üst kura geçme hakkı kazandı,
KET sınavına giren 10 öğrencimizden 9 u bir üst kura geçme hakkı kazandı,
PET sınavına giren 6 öğrencimizden 6 sı da bir üst kura geçme hakkı kazandı,
FCE sınavına giren 2 öğrencimizden 1‘i bir üst kura geçme hakkı kazandı,
MOVERS sınavına giren 22 öğrencimizden 11i bir üst kura geçme hakkı kazandı,
Bu sınavlar 800 yıllık bir geçmişi ve uluslararası geçerliliği olan Cambridge Üniversitesi tarafından 1858 yılından beri yani 156 yıldır adayların dili nasıl kullanabildiğini değerlendirmekte ve bunu uluslararası belgelemektedir. Yurt dışında eğitim, çalışma vb. nedenlerle oturma hakkı talep edenlerin vize başvurularında kabul edilen onaylı sertifikalardır.  Bu sertifikalardan herhangi birini alan bir öğrenci dünyanın herhangi bir okulunda İngilizce seviyesini belgeleyebilmektedir. Cambridge Üniversitesi tarafından uygulanan bu sınav ile ülkemizde veya yurt dışında İngilizce‘nin gerekli olduğu eğitim programlarına devam edecek öğrencilerimiz sertifikalarını İngilizce hazırlık yılından muafiyetlerinde kullanabildikleri  için bu sınava önem veriyoruz.
Bu güzel başarıları elde etmek için çalıştığımız süre boyunca öğretmen ve öğrencilerini sürekli destekleyen idari kadromuza, öğrencilerin en iyi şekilde öğrenebilmeleri için çabalayan İngilizce öğretmenlerimize,  çocuklarının başarısı için sürekli öğretmenleriyle iletişim içinde olarak, onları destekleyerek güzel sonuçlar alınması için uğraşan değerli velilerimize sonsuz teşekkürler.

ÖZEL GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ