Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİNDE COŞKULU MEZUNİYET

21 Haziran 2018 Perşembe 08:03:58 ÖÖ 2031 kez okundu.

19 Haziran 2018 Salı akşamı Özel Gülerçin Koleji Mezunları Buluşma Günü ve yılsonu etkinliğimiz gerçekleşti. Mezuniyet törenimiz öncesinde geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günümüz gerçekleşti. Türkiye’nin vizyon sahibi birçok okuluna kazandırdığımız öğrencilerimiz bizleri unutmayarak mezuniyet gecemize katıldılar. Okulumuzdan 55 ortaokul öğrencimiz 16 Anadolu lisesi öğrencimiz mezun olmuştur.Sunuculuğunu Aybüke DURAK ve Emir Kağan GÖK’ün yapmış olduğu programımız, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp ardından Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ ve Kurucumuz S. Bülent GÜLERÇİN’İN konuşmaları ile devam etti. Kurucumuzun konuşmasının ardından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin GÜMÜŞ konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra Okul Aile Birliği Başkanımız Esin KAYA’ya,  yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Deniz GÜLERÇİN tarafından plaket verdi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ortaokul mezunları adına Defne NADİRLER’in duygularını paylaşarak arkadaşlarına destek oldu. Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına ise Hilal Damla DİNÇER, duygularını paylaştı.  Ardından geçmiş yıllardan okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz arkadaşlarına iyi dileklerde bulundu.2016- 2017 Eğitim öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına İstanbul Çapa Fen Lisesinde okuyan Ceren Şen, 2015-2016 Eğitim öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına İstanbul Atatürk Fen Lisesinde okuyan Ezgi Berfin Canpolat, 2014 -2015 Eğitim öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına Çorlu İMKB Fen Lisesinde okuyan Hatice Merve Uslu, 2013- 2014 Eğitim öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu  mezunları adına  İstanbul Vefa Lisesinde okuyan Başak Aksoy, 2011- 2012 Eğitim öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına Yıldız Teknik Üniversitesin Makine mühendisliğinde okuyan Uğur Ergene, 2010-2011 Eğitim öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına Kocaeli  Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan Özge Yaren Süslü , 2016- 2017 Eğitim öğretim yılı Gülerçin ANADOLU Lisesi mezunları adına İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü okuyan Senanur Göksu, 2014- 2015 Eğitim öğretim yılı Gülerçin ANADOLU Lisesi mezunları adına Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü  okuyan İrem Yavuz konuşmalarını yaptı. Mezun öğrencilerimizin konuşmaları sırasında duygu dolu anlar yaşandı.
Konuşmaların ardından manevi değerlerimizin başında gelen bayrak ve flamayı, 8 .sınıf öğrencileri, 7. sınıf öğrencilerine teslim ettiler. Okulumuz 8 .sınıf öğrencisi Azra BILTIR filamamızı, 7. sınıf öğrencisi Beren ÇALIMBEY’e; 12. sınıf öğrencisi Burak Berk GULİ, okul bayrağını 11. sınıf öğrencisi Ece ÇOLAK’a; devretti.
Bayrak ve flama töreninin ardından heyecan dolu dakikalar başladı. Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ ortaokul ve lise birincimizi açıkladı. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının birincisi olan 8.sınıf öğrencilerimizden Aybüke DUMAN ve 12.sınıf öğrencilerimizden Yasemin KASNAK isminin yazılı olduğu dönem rozetini kütüğe çaktılar. Ardından mezun olacak öğrencilerimize öğretmenleri eşliğinde diplomaları ve plaketleri verildi. Görsel bir şölene dönüşen mezuniyetimiz, öğrencilerimizin meşaleli yürüyüşü ile de göz doldurdu. Mezuniyet pastamız coşkulu alkışlar eşliğinde kesildikten sonra müzik şöleni başladı. Müzik eşliğinde uzun süre dans eden öğrenciler doyasıya eğlendiler. Gülerçin Koleji olarak mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ