Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN KOLEJİ KULÜP ŞENLİKLERİYLE DE FARKINI ORTAYA KOYDU

17 Mayıs 2018 Perşembe 13:13:04 ÖS 1299 kez okundu.

Gülerçin Kolejinde geleneksel Kulüpler Şenlikleri öğrencilerin ortak bir amaç uğruna bir arada olmalarını ve bir arada hareket etmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.. Öğrencilerin iş birliği içinde olmaları durumunda neler başarabileceklerini görebilecekleri en doğru yer kulüp çalışmalarıdır. Kulüpler; Birlik oldukları durumda birçok iş başarabilmenin, dayanışma ve yardımlaşma içinde olmanın önemini öğretir. Bu sayede ortaya çıkan sıkıntıları çok daha kolay çözebileceklerini anlarlar. Güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu da göz önünde bulundurursak, kulüp çalışmaları öğrencilerin güven duygularını desteklediklerini de söyleyebiliriz.
Özel Çerkezköy Gülerçin Kolejinin sosyal kulüpleri bu yıl da farkını ortaya koydu. Bir yıldır süren emeklerini ve bu emeklerden ortaya çıkan somut ürünleri ortaya koyan öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de emeklerinin meyvelerini almanın haklı sevincini yaşadılar. İki gün süren kulüp şenliklerinde 14.05.2018 pazartesi günü Conversation kulübü, Bilişim ve Teknoloji Kulübü, Proje Kulübü bir yıl boyunca yaptıklarının özetini sergilediler. Kolejimizin Anadolu Lisesi Esin Burhan GÜLERÇİN Konferans salonu giriş lobisinde açılan Fotoğrafçılık Kulübümüzün “ Kadraj ve Doğa” adlı sergisi büyük beğeni topladı. Doğada dikkatimizden kaçan detayları anlatan sergi büyük ilgi topladı. Ardından kolejimiz konferans salonunda kolejimizin diğer sosyal kulüpleri ürünlerini ortaya koydu. Proje Kulübümüz bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları tanıtan slayt gösterisi ile ilgileri üzerinde toplamayı başararak büyük takdir gördü. Ardından Bilişim Kulübümüz tasarladıkları programları slayt eşliğinde tanıttılar. İlk günün son etkinliği Conversation Kulübü’nün İngilizce tiyatro gösterisi büyük ilgi topladı. Öğrencilerimizin ilgi çekici kıyafetleri ve İngilizce hâkimiyetleri de gözlerden kaçmayan unsurlar oldu. Kulüp Şenliklerimizin ikinci günü yani 15.05.2018 Salı günü Halkoyunları Kulübümüz, Organik Tarım Kulübümüz ve Tiyatro kulübümüzün gösterileri ile devam etti. Birbirinden hareketli Karadeniz müzikleri eşliğinde gösteriye çıkan halkoyunları ekibimiz izleyenleri coşturdu. Ardından Organik Tarım Kulübü öğrencilerinin hazırladığı sunu gösterisi ile öğrencilerimizin bütün bir yıl içindeki faaliyetleri ortaya konuldu. Ortaokul Kulüp Şenliklerinin son kulübü olan Tiyatro Kulübü üç farklı skeç ile hayatın değişik noktalarına farklı hassasiyetlerine dokundu. İzleyenlerden tam not alan Tiyatro Kulübünün ardından Ortaokul Kulüp Şenliklerimiz sona erdi..
16.05.2018 tarihinde Gülerçin Koleji ilkokul öğrenci ve danışman öğretmenlerinin büyük bir emek harcayarak ürünlerini ortaya koyma becerilerini sergileme fırsatı buldukları kulüp şenlikleri bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programımız okul müdürü Ömer KÜRKLÜ ’nün açılış konuşması ile başladı. Daha sonra 4. Sınıf öğrencilerimiz danışman öğretmenimiz Abdullah COŞKUN önderliğinde hazırlamış oldukları halk oyunları gösterilerini sergilediler. Ardından Canan Er ve Seyde BATUR’un danışmanlığını yaptığı ‘Kendin Yap / Hobi ‘ kulübünün birbirinden güzel çalışmalarının yer aldığı slayt gösterisi izleyenlerimizle paylaşılırken, kurulan sergilerinin ziyaret edilebileceğinin bilgisi de verildi. Daha sonra Cansu AKÜZÜM ve Ayla YILMAZ’ın danışmanlığını yaptıkları Tiyatro Kulübü ; ‘Öğretmenlik Kutsaldır’ isimli tiyatrolarıyla , sahnede yerlerini aldılar. Ardından Serhan SERİNOĞLU önderliğinde Bilişim Kulübü öğrencilerinin birbirinden yaratıcı çalışmalarının yer aldığı slayt gösterisi izleyenlerle paylaşıldı. Gülben KIYICIOĞLU önderliğinde Müzik Kulübü öğrencileri seslendirdikleri ve aynı zamanda çeşitli enstrümanlarla çaldıkları güzel şarkılarıyla izleyenlerimizin kulaklarının pasını sildi.Gizem ESİN ve Sinem DÜNDAR önderliğinde Zeka Kulübü’nün yaratıcı oyunları ve çeşitli zeka oyunları oynadıkları kıyasıya mücadeleyi gözler önüne seren kareler slayt gösterisiyle sahnelendi. Bayram TAN gözetiminde  Deney Kulübü öğrencileri sıra dışı ve ilginç deneyleriyle izleyenlerin tüm dikkatini üzerlerine topladı ve son olarak Caner KIYICIOĞLU’nun Resim Kulübü öğrencilerimizin çalışmaları izlendi ve yapılan çalışmalar sergi gösterisiyle sunuldu. Programımız izleyenlerin büyük beğenisi sonucunda salonun doldurduğu alkış sesleri ile sona erdi.

Gülerçin Eğitim Kurumları
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ