Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

YAZIYOR, YAZIYOR: GÜL-CE KÜLTÜR VE EDEBİYAT DERGİMİZ 6. SAYISIYLA OKURLARI İLE BULUŞTU...

30 Nisan 2019 Salı 13:54:31 ÖS 713 kez okundu.

Anadolu Lisesi Kültür Ve Edebiyat Kulübü’nün ürünü olan GÜL-CE KÜLTÜR VE EDEBİYAT DERGİMİZ, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İsmail HIDIROĞLU danışmanlığında Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz tarafından 22.12.2016 Perşembe günü ilk sayısıyla okurlarıyla buluşmuştu. Dergimiz daha sonra ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci sayısıyla okurlarının karşısına çıkmıştı. Her bir satırında öğrencilerimizin emeğinin olduğu bu muhteşem dergilerin altıncı sayısı     2018-2019 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin sonlarına doğru okurlarıyla buluştu. Bu sayımız ayrıca dergimizin yayın hayatının üçüncü yılında yayınlanan ikinci sayı oldu. Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz edebiyata ve dergiciliğe devam dedi. 30.04.2019 Salı günü         GÜL-CE KÜLTÜR VE EDEBİYAT DERGİMİZİN altıncı sayısı dağıtıldı.
 Dergimizin altıncı sayısının da içeriği oldukça zengin... Bu sayımızda, Hindistan’dan Vize’ye, türkülerin hikâyelerinden öğrencilerimizin gezi yazılarına, Türk dili çalışmalarından şiirlere, denemelerden kültür yazılarına, kültürden hobilere, Yeniçerilerden Mehter Marşı’na, müzelerden kamyon arkası yazılara kadar geniş yelpazede konularımız okurlarımızla buluşuyor... Heyecan ve gurur dolu anlar yaşayarak dergimizi okulumuzda dağıttık. İnanç, azim, çalışma ve isteğimizin karşılığını bu sayımızla da almaya devam ettik.

Dergimizde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve derginin danışmanlığını yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İsmail HIDIROĞLU’NA teşekkür ederiz. Yedinci sayımız için bizi takipte kalın.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ