Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN KOLEJİNDE ANAOKULU ŞENLİKLERİ BAYRAM ŞEKERİ TADINDA

29 Nisan 2017 Cumartesi 19:47:48 ÖS 1229 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Kolejinde 29.04.2017 Cumartesi günü 4 Yaş A ,4 Yaş B,5 Yaş A ve 5 Yaş B sınıfları tarafından büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanan “Anaokulu Şenlikleri” gerçekleşti. Program saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ’ nün konuşmasıyla devam etti. Okul Müdürümüz öğrencileri anaokulunda gelişimsel anlamda her alanda gösterdikleri başarıdan dolayı kutlarken, ilerleyen yaşamlarında da başarılarının devamını diledi.
Sıra merakla beklenen gösterilere geldiğinde alkışlar hiç eksik olmadı. Program her sınıfın kendi öğretmeniyle hazırlamış olduğu dans gösterileriyle başladı.
 
Ardından sırasıyla Halk Oyunları öğretmenimiz Abdullah ÇOŞKUN, İngilizce öğretmenimiz Esra TERCAN, Drama Öğretmenimiz Özden KAYA, Bale eğitmenimiz Beril ŞENTÜRK, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Serhan SERİNOĞLU,  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aslıhan BUKSUR anaokulu öğrencileri ile hazırlamış olduğu keyifli gösterilerle programımız devam etti.  Tüm anaokulu öğrencilerimizin bugüne kadar geçirdiği güzel zamanları içeren anılardan oluşturmuş olduğu slayt gösterisi izlenerek geçerken Müzik öğretmenimiz Ömer İnce’nin tüm 5 yaş şubeleri ile hazırlamış olduğu çocuk korosuyla etkinliklerimiz sona erdi.
Öğrencilerimiz alkış yağmuruna tutulurken 5 Yaş öğrencilerine sınıf öğretmenleri tarafından başarı belgesi verilmesiyle programda sona gelindi. Geleceğe sağlam adımlarla ilerleyen öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ