Hoş Geldiniz | 24 Nisan 2024 Çarşamba

GÜLERÇİN KOLEJİNDEN 10. YILDA COŞKULU MEZUNİYET

18 Haziran 2019 Salı 09:27:17 ÖÖ 1731 kez okundu.

17 Haziran 2019 Pazartesi akşamı Özel Gülerçin Koleji Mezunları Buluşma Günü ve yılsonu etkinliğimiz gerçekleşti. 2009 da temellerinin atıldığı, eğitim sektöründe birçok başarıya imza atan, öğrenmekten ve konuşmaktan korkmayan, ülkemizin yönlendirilmesinde liderlik yapacak gençler yetiştiren Gülerçin Kolejinin 10. Yılı tüm coşkusuyla kutlandı. Mezuniyet törenimiz öncesinde geleneksel mezunlar buluşması, pilav günümüz ve 10. Yıl kokteylimiz gerçekleşti. Konferans salonumuzda gerçekleşen mezuniyet törenimiz öncesi titizlikle hazırlanmış olan kokteylimiz davetlilerin beğenisine sunuldu. Kokteyl esnasında Gülerçin Anadolu Lisesi Soğuk Bir Şeyler adlı Alternatif Rock Grubumuz ’un Konseri izleyicileri keyiflendirdi.
Türkiye’nin vizyon sahibi birçok okuluna kazandırdığımız öğrencilerimiz, bizleri unutmayarak mezuniyet gecemize katıldılar. Okulumuzdan 56 ortaokul öğrencimiz 13 Anadolu Lisesi öğrencimiz mezun olmuştur. Sunuculuğunu 10 yıldır okulumuzda öğrenci olan 10-A sınıfı öğrencilerimiz Aleyna KABAKLAR ve Mustafa CEBECİ’NİN yapmış olduğu programımız, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp ardından Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ ve Kurucumuz S. Bülent GÜLERÇİN’İN konuşmaları ile devam etti. Kurucumuzun konuşmasının ardından Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İrfan DANIŞMAZ, konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra Okul Aile Birliği Üyemiz Funda DURAK’A,  Aile Birliğimizin çalışmalardan dolayı Deniz GÜLERÇİN tarafından plaket verildi.
 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ortaokul mezunları adına Bengisu BOZKAYA duygularını paylaşarak arkadaşlarına destek oldu. Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına ise Nilay ÖZCAN, duygularını paylaştı.  Ardından geçmiş yıllardan okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz arkadaşlarına iyi dileklerde bulundu. 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına Tekirdağ Fen Lisesinde okuyan Azra BILTIR, 2015 -2016 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına Vefa Lisesinde okuyan Elif Eylül ADALI, 2014- 2015 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına İstek Vakfı Semiha Şakir Anadolu Lisesinde okuyan Özge ÖZKAN, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları Boğaziçi Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okuyan Oya HOBAN, 2011 -2012 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına İstanbul Altınbaş Üniversitesinde Diş Hekimliği okuyan Özge SAĞLAM ve 2017- 2018 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ ‘de İngilizce Psikoloji Bölümü okuyan Sude TEZEROĞULLARI konuşmalarını yaptı. Mezun öğrencilerimizin konuşmaları sırasında duygu dolu anlar yaşandı. 
 
Konuşmaların ardından 10.yıl anısına video gösterimi yapıldı. Video gösterisi akabinde manevi değerlerimizin başında gelen bayrak ve flamayı, 8. sınıf öğrencileri, 7. sınıf öğrencilerine teslim ettiler. Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Yağız Yılmaz flamamızı, 7. sınıf öğrencisi Kağan İşcan’a; 12. sınıf öğrencisi Mustafa Kerem Danışmaz, okul bayrağını 11. sınıf öğrencisi Umut Sarıca’ya; devretti.

Bayrak ve flama töreninin ardından heyecan dolu dakikalar başladı. Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ ortaokul ve lise birincimizi açıkladı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının birincisi olan 8.sınıf öğrencilerimizden Mine USLU ve 12.sınıf öğrencilerimizden Nurselin KASNAK isminin yazılı olduğu dönem rozetini kütüğe çaktılar. Ardından mezun olacak öğrencilerimize öğretmenleri eşliğinde diplomaları ve plaketleri verildi. Görsel bir şölene dönüşen mezuniyetimiz, öğrencilerimizin sahneye meşaleli yürüyüşü ile de göz doldurdu. Yürüyüşümüzün ardından öğrencilerimiz yeminlerini ederek sınıf şarkılarını kurucumuz ve değerli eşi, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte söyledi. Kep atma anları görülmeye değerdi. Gülerçin Koleji olarak mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ