Hoş Geldiniz | 03 Mayıs 2024 Cuma

2019/2020 GÜLERÇİN KOLEJİ KARİYER GÜNLERİ BAŞLIYOR! KONUĞUMUZ ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN VAHAP AKAY

24 Eylül 2019 Salı 09:34:00 ÖÖ 1647 kez okundu.

Tarbigemin katkıları ile düzenlenen, 2019 Türkiye Lider Marka Ödülleri kapsamında, Türkiye'nin En İyi Eğitim Veren Kurumu seçilen Gülerçin Koleji'nde Kariyer Günleri, kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda, sanat, siyaset, spor ve tüm sektörlerin öncü firmalarının üst düzey yöneticileriyle öğrencilerimizi bir araya getiriyor, onların tecrübe ve birikimlerini öğrencilerimiz ile paylaşmalarını sağlıyoruz.

Bu yılın ilk kariyer gününün konuğu, değişen ve büyüyen güzel ilçemiz Çerkezköy'ün genç, yenilikçi çok değerli belediye başkanı sayın, Vahap Akay.

Vahap Akay, 1978 yılında Tekirdağ Çerkezköy'de doğdu. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi’nde tamamladı. Ankara Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Büro Yönetimi Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Akay, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Vahap Akay, 2001 yılında başladığı siyasi yaşamında Partisinin İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Sekreterliği ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

2006-2011 yılları arasında Kızılay Çerkezköy Şube Başkan yardımcılığı da yapan Akay, 2014 Yerel Seçimleri'nde Belediye Başkanı seçilmiştir Vahap Akay, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde bir kez daha Çerkezköy Belediye Başkan adayı olmuş ve tekrar seçilmiş olup, görevine hâlen devam etmektedir.

Vahap Akay evli ve bir kız, bir de erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.

Vahap Akay'ın katılımı ile gerçekleşecek, Gülerçin Koleji Kariyer Günümüz, 26 Eylül 2019 Perşembe günü saat:14:00'da okulumuz Esin & Burhan Gülerçin Konferans Salonunda olacaktır.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ