Hoş Geldiniz | 27 Nisan 2024 Cumartesi

DOSTLAR - Selami Karayılan 6/A

14 Ekim 2019 Pazartesi 20:06:06 ÖS
392 kez okundu.

Dost ağlatıp söyler, düşman güldürüp söyler”demişler. Çevremizdeki tüm arkadaşlarımıza iyi davranırsak onlar da bize öyle davranır. Bugüne kadar çok dost buldum. Onların kendi karakterleri vardı. Ama birbirlerine hiç benzemezdiler. Arkadaşlarımı seviyorum, onlara yardım etmek benim için güzel bir şey çünkü onlar da zamanı geldiğinde bana yardım edecekler.‎
Dost acı söyler çünkü dostumuz bizim için kötü şeyler istemez. Dost, sadece iyi olması için acı söyler. Dosta çok güvenmek de olmaz, belki o dostuna kötü şeyler yapıyordur insanın her yönden gelişmiş olması gereklidir, çünkü insan da başka şeyler gibi zamanla değişir. Örneğin, benim en yakın arkadaşım dostu önceden arkadaşımla çok iyi geçiniyordu, zaman gittikçe onların ilişkileri değişti sık sık konuşuyorlardı.sadece birbirlerine güvenirlerdi, zaman gittikçe arkadaşımın dostu onunla dostluk ilişkisinden vazgeçti. Bu dostluğu bırakmak demektir. Zor günlerde arkadaşına yardım etmek, mutlu günlerde paylaşmak demektir.
Dost kara günde belli olur dermişler. Çok zor günlerde dost maddi sıkıntılara yardım eder çünkü onun başına da bir gün zor iş gelir. 
 

ÖĞRENCİ MAKALELERİ
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ