Hoş Geldiniz | 23 Nisan 2024 Salı

OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

28 Mart 2016 Pazartesi 13:38:01 ÖS 1849 kez okundu.

Gülerçin Kolejinde 26.03.2016 Cumartesi günü 1-A sınıf ve 1-B sınıfları tarafından büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanan “Okuma Bayramı” gerçekleşti. Gösteride 1/A ve 1/B sınıfı öğrencilerinin koro müzik gösterisi, ardından slayt gösterileri sunuldu. Devamında da 1-A ve 1-B öğrencileri drama gösterisi yaptı. Bu gösteriden hemen sonra 1-B sınıf etkinlikleri gösterisi gerçekleşti.
1-A ve 1B sınıfı öğrencileri jimnastik gösterisi yaptı. Ardından da yine 1-A ve 1-B ortak sınıf etkinlikleri slayt olarak sunuldu. Bu gösterinin ardından da 1-A ve 1B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Samsun yöresi halk oyunları sergilendi.
Program 1-A sınıfı öğrencilerinin dünden bu güne adlı fotoğraflarıyla devam etti. Programın devamında ise 1-A sınıfı ‘Stars  of the Years’ İngilizce gösterisi ve devamında da 1-B sınıfı öğrencilerinin dünden bu güne fotoğrafları sunuldu. Ardından 1-B sınıfı Dornröschen(uyuyan güzel) ve Meyveler’ adlı Almanca gösteri sunuldu. Daha sonra Atatürk’e Mektup, ront gösterisini sunan öğrencilerin oyunları veliler tarafından büyük bir beğeni ile izlenirken öğrenciler alkış yağmuruna tutuldu.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ