Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

HAYIRSIZ EVLAT OSMAN TİYATROSUNDAN ANLAMLI MESAJLAR

14 Ocak 2016 Perşembe 14:23:07 ÖS 1803 kez okundu.

Çok çalıştılar, çok emek verdiler. Öğrencilerimiz, yoğun geçen bir dönemin stresini “Hayırsız Evlat Osman” adlı tiyatro ile attı. Özellikle dönem sonu sınavlarıyla yoğun bir mücadele veren öğrencilerimiz tiyatro gösterisiyle sınav stresinden uzaklaştı. Ayka prodüksiyon tarafından hazırlanan, Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan 'Gerçek Kesit' isimli dizinin oyuncularından Erdal Parmaksızoğlu'nun başrol oynadığı 'Hayırsız Evlat Osman' adlı tiyatro oyunu, profesyonel oyuncu kadrosuyla büyük alkış aldı. Tiyatronun oyuncuları Erdal Parmaksız ve Nurgül Açık performanslarıyla mest etti. Tiyatronun ana konusu, alkol ve kötü arkadaşlıkların neden olduğu olumsuzluklardı.
Öğrencilerimiz, tiyatro esnasında önce güldüler sonra düşündüler. Bu tiyatro ile öğrencilerimizin hayatın anlamını, büyüklere saygıyı, kendilerine saygılarını öğretmeye çalıştık. Öğretirken de onları eğlendirdik. Öğrencilerimiz,  alkol ve kötü arkadaşlıkların zararlarını anladılar.
Okulumuz Tiyatro Kulübü öğrencileri de bu vesile ile profesyonel oyuncularla tanışma fırsatı buldu. Tiyatro etkinliklerimiz devam edecek.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ