Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

AVUKAT RUHAN ERCİYAS DURUKAN İLE KARİYER GÜNÜ

13 Ocak 2016 Çarşamba 14:39:27 ÖS 3489 kez okundu.

Meslek seçimi kişinin yaşamında vermiş olduğu en önemli kararlardan biridir. Meslek seçmek yaşam biçimini seçmek demektir. Kendine uygun meslek seçmiş olan kimseler işlerini severek yapmakta, mutlu ve verimli kişiler olarak meslek yaşamlarını sürdürmekte ,ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadırlar. Şüphesiz ki, iyi bir gelecek için iyi bir mesleğe ihtiyacımız var. Gülerçin koleji olarak bu bilincin farkındayız. Bu nedenle belli aralıklarla anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz için kariyer günleri düzenlemekteyiz. Bu haftaki konuğumuz Sayın Avukat Ruhan ERCİYAS DURUKAN.
Programımıza ilk olarak Sayın avukatımız kendini tanıtarak başladı. Konuğumuz avukatlık mesleğini öğrencilerimize tanıtıp bu mesleğin becerilerinden bahsetti. Bu mesleğin zorluklarına ve kolaylıklarına da değinen avukatımız öğrencilerimizle keyifli bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun sonunda Sayın DURUKAN öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.
Gülerçin’de Kariyer Günlerinin bu etkinliğinin konuğu Sayın Avukatımız Ruhan ERCİYAS DURUKAN’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sonraki kariyer günlerimizde görüşmek üzere.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ