Hoş Geldiniz | 15 Mayıs 2024 Çarşamba

100 YILLIK COŞKUMUZLA...

29 Nisan 2020 Çarşamba 14:23:30 ÖS 616 kez okundu.

Küresel bir salgın haline gelen Covid-19 dolayısı ile evlerimizde kaldığımız şu günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yılını tüm sosyal medya hesaplarımızı bir sahneye, sergi ve gösteri salonuna çevirerek kutladık. 
Özel Gülerçin Eğitim Kurumları olarak Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz GÜLERÇİN KOLEJİ 23 NİSAN ŞENLİKLERİMİZİ bu yıl maalesef yapamadık. Ancak 100. Yılında 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı sosyal mesafemizi de koruyarak, sosyal medya platformlarımızın gücüyle çocuklarımızın gerçekleştireceği etkinliklerle ve velilerimizin katkılarıyla çok güzel ve anlamlı gönderilerle, Anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde, Dört farklı kategoride, öğrencilerimizin tümüyle kendilerinin belirlediği ilgi ve yeteneklerine göre oluşturdukları etkinliklerin her birini isim isim, tek tek paylaşarak büyük bir katılımla kutladık.
Bu anlamlı etkinlikte, şarkı söyleyen, şiir okuyan, resim yapan, odasını penceresini sınıfı gibi süsleyen tüm öğrencilerimizin bir kez daha alkışlıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyor, Ailelerimize desteklerinden ayrıca ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. 
Yaşasın 23 Nisan! Yaşasın Ulusal Egemenlik, Kutlu olsun 100. yıl!
Not: Öğrencilerimizin tüm etkinliklerine sosyal medya hesaplarımızdan kolayca ulaşabilirsiniz.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ