Hoş Geldiniz | 29 Nisan 2024 Pazartesi

ONLINE DENEMELERDE - BAŞARININ ADRESİ YİNE GÜLERÇİN KOLEJİ

29 Nisan 2020 Çarşamba 14:24:56 ÖS 825 kez okundu.

OKULİSTİK SINAVI 8. SINIFLAR TÜRKİYE BİRİNCİSİ YİNE GÜLERÇİN KOLEJİ'NDEN...
Uzaktan eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam eden kurumumuz, online deneme sınavlarında da bir başarıya daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. Okulumuz öğrencilerinden 8/C sınıfı öğrencisi Aliye BEDİR - 24.04.2020 tarihinde yapılan okulistik deneme sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak  Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve emek gösteren öğretmenlerini tebrik ederiz.

İKİ FARKLI YAYIN TÜRÜNDE YAPILAN  DENEME SINAVINDA TÜRKİYE BİRİNCİMİZ MISRA DOLUCA! 
Okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Mısra Doluca, 17 Nisan 2020 tarihinde Aydın Yayınları tarafından düzenlenen deneme sınavı ve 23 Nisan 2020 tarihinde yapılan Kafa Dengi Deneme Sınavında üstün bir başarı göstermiş, tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini ayrıca bu başarıda büyük katkıları olan tüm branş öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

ŞAMPİYONLARIN İNGİLİZCE DENEMESİ
Okulumuz 8.sınıf öğrencilerimiz geçtiğimiz hafta ilk kez düzenlenen More İngilizce Deneme Sınavı’nda üstün bir başarı gösterdi. 8/A sınıfı öğrencilerimiz Şeyma Nur ŞAHİN ve 8/B sınıfı öğrencimiz Emre RESNELİ İlçe 1.si, 8/A sınıfı öğrencimiz Arda KURU ise İlçe 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve İngilizce öğretmeni Sinan Şenkal’ı kutluyoruz.

GELECEĞİN SPEAKERLARI SINIR TANIMIYOR
Okulumuz 7. sınıf öğrencilerimiz geçtiğimiz hafta okulumuzda ilk kez düzenlenen Speed Up İngilizce Deneme Sınavı’nda üstün bir başarı gösterdi. 7/A sınıfı öğrencimiz Burçak Keser ve 7/B sınıfı öğrencimiz Mehmet Emir ÇAVDAR 60 soruluk testte tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1.si oldu. Öğrencilerimizi ve İngilizce öğretmeni Sinan ŞENKAL’ı kutluyoruz.

OKULİSTİK DENEME SINAVINDA YİNE BİR TÜRKİYE BİRİNCİMİZ, ÖĞRENCİMİZ HASAN UÇAN!
Okulumuz 5/A sınıfı öğrencilerinden Hasan UÇAN okulistik sınavında tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini ayrıca bu başarıda emekleri büyük olan tüm branş öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ