Hoş Geldiniz | 09 Mayıs 2024 Perşembe

GÜLERÇİN ORTAOKULUNDA COŞKULU BİLGİ YARIŞMASI

28 Aralık 2015 Pazartesi 14:36:40 ÖS 2111 kez okundu.

Okulumuzda düzenlenen Ortaokul Bilgi Yarışması büyük çekişmelere sahne oldu. Bilgi yarışmalarımız, Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İngilizce derslerinden beşer sorudan oluştu. Yapılan bilgi yarışmalarının sonunda 5.6.7. ve 8. sınıflardan birinci gelen gruplar ile büyük final yapıldı. Büyük finalde öğrenciler “Genel Kültür ve Genel Yetenek” alanlarında soruları cevapladı.
22.12.2015 tarihinde yapılan 5. sınıflar arası bilgi yarışmasına 5/A sınıfı, Gürkan Samet Gündoğdu, Turan Efe Yılmaz, Mine Uslu, İlke Kurşun ve Aybüke Durak’tan oluşan “ZEKA KÜPLERİ” adlı takımıyla; 5/B sınıfı, Barış Demirol, Emir Kağan Gök, Tuanna Ballıkaya, Gamze Ayşe Mutlu ve Nisa Nur Aktaş’tan oluşan “ZEKA FIRTINALARI” adlı takımıyla katıldı. Bilgi yarışmasının 5. sınıflardaki galibi “ZEKA KÜPLERİ”  adlı takımıyla 5-A sınıfı oldu.
23.12.2015 tarihinde yapılan 6. sınıflar arası bilgi yarışmasına 6-A sınıfı, Oğuz Eren Süslü, Uras Ertekin, Elif Azra Kum, Piraye Yıldırım ve Aybüke Gözler ’den oluşan “BİLGİ-SAYAR” adlı takımıyla; 6-B sınıfı, Emirhan Bilgiç, Arda Aslan, Melisa Al, Ayberk Karagöz ve Işıl Işık’tan oluşan “DÖRT BİLGİÇLER” adlı takımıyla katıldı. Bilgi yarışmasının 6. sınıflardaki galibi “BİLGİ-SAYAR”  adlı takımıyla 6-A sınıfı oldu.
23.12.2015 tarihinde yapılan 7. sınıflar arası bilgi yarışmasına 7/A sınıfı, Ömer Bedirhan, Boray Şen, Duru İnceler, Bersun Tunca ve Ece Güven’den oluşan “SÜPER MASSIVE”adlı takımıyla; 7-B sınıfı, Mete Çeşmeliler, Ceren Şen, Mert Taştekin, Arjin Özceylan ve Sude Ayun’dan oluşan “RÖNESANS” adlı takımıyla katıldı. Bilgi yarışmasının 7. sınıflardaki galibi “RÖNESANS” adlı takımıyla 7-B sınıfı oldu.
24.12.2015 tarihinde yapılan 8. sınıflar arası bilgi yarışmasına 8-A sınıfı Oğuzhan Nas, Simanur Ceylan, Ataberk Baş, Ümmügül Ünlü ve Eylül Ezgi Gül ‘den oluşan “BİLGİ AVCILARI” adlı takımıyla; 8-B sınıfı Metin Yağız Bakış, Elif Eylül Adalı, Berfin Canpolat, Yusuf Emre Deniz ve Cansu Doğa İnam ‘den oluşan “B- TAKIMI ” adlı takımıyla katıldılar. Bilgi yarışmasının 8. sınıflardaki galibi “B- TAKIMI” adlı takımıyla 8-B sınıfı oldu.
28.12.2015 tarihinde yapılan büyük finalde öğrenciler “Genel Kültür ve Genel Yetenek” alanlarında bilgilerini yarıştırdı. Geçen hafta yapılan bilgi yarışmamızda 5.6.7. ve 8. sınıflardan birinci gelen gruplar ile bugün büyük final yapıldı. Her sınıftan birer kişi alınarak ve kura ile çekilerek hazırlanan gruplar şöyle oluştu:
DÖRT ŞAMPİYON GRUBU: Mert Taştekin, Piraye Yıldırım, İlke Kurşun, Elif Eylül Adalı
MASTER OF WORD GRUBU: Yusuf Emre Deniz, Mete Çeşmeliler, Oğuz Eren Süslü, Mine Uslu
KÜLTÜR FIRTINALARI: Ceren Şen, Uras Ertekin, Turan Efe Yılmaz, Berfin Canpolat
THE WORLD OF LEGENDS: Arjin Özceylan, Elif Azra Kum, Gürkan Samet Gündoğan, Metin Yağız Bakış
Çekişmeli geçen büyük finali “KÜLTÜR FIRTINALARI” grubu kazandı. Yarışmanın ardından kurucumuz Sayın Bülent Gülerçin yarışmaya katılan öğrencilerimize başarı belgelerini verdi ve birinci olan “KÜLTÜR FIRTINALARI” grubuna altın madalyalarını taktı. Birinci olan grup madalyalarını aldıktan sonra kurucumuzun eşi Sayın Deniz Gülerçin’den hediyelerini aldılar. Bizlere heyecan dolu anlar yaşatan, çekişmeli yarışmalar izlettiren ve bilgileriyle bizleri büyüleyen öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ