Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN ANADOLU LİSESİ İSTANBUL’DA

21 Aralık 2015 Pazartesi 14:29:42 ÖS 1630 kez okundu.

18 Aralık 2015 Cuma günü Anadolu Lisesi Okul Öğrenci Meclisi 12. Sınıf öğrencimiz Efkan SEVİM ve Okul Rehber Öğretmenimiz Mehtap KIYCIOĞLU tarafından İstanbul’daki Üniversitelerin daha yakından tanınması amacıyla Bahçeşehir Üniversitesi’ne ve Gelişim Üniversitesi’ne gezi düzenlendi. Efkan SEVİM tarafından Bahçeşehir Üniversitesinden alınan randevuya Gelişim Üniversitesi de eklenerek farklı üniversite ortamlarının öğrenciler tarafından gözlemlenmesi sağlandı. Geziye 11. sınıf ve 12. sınıf Öğrencileri ve Sınıf Rehber Öğretmenleri Mehmet TÜRKMEN ve Özlem Küçükkısa katıldı.
Üniversite ziyaretlerinden önce hep birlikte Cankurtaran Öğretmen Evine giderek deniz manzarası eşliğinde kahvaltı eden öğrencilerimizin sonraki durağı İstanbul Deniz Müzesi oldu. Deniz Müzesi’nde gerçekleştirilen buram buram tarih kokan turdan sonraki durağımız ise Ortaköy oldu. Ortaköy’de geçirilen vakit esnasında öğrenciler Ortaköy’ün meşhur ettiği tatları denemekten de geri kalmadı.
Ortaköy’den sonraki durağımız Bahçeşehir Üniversitesi idi. Üniversitede bizleri 3.sınıf İşletme Mühendisliğinde okuyan bir öğrenci karşıladı. Hukuk Fakültesi’nde uygulamalı derslerin verildiği Mahkeme Salonunda yapılan tanıtımla başladı. Tanıtım sırasında öğrencilerimiz merak ettikleri tüm soruları sorarak bilgi aldılar. Sonrasında gerçekleştirilen kısa bir turla buradaki gezimize son vererek bir sonraki durağımıza doğru harekete geçtik.
İkinci Üniversitemiz olan Gelişim Üniversitesinde de çok sıcak bir şekilde karşılandık. Saatin biraz gecikmesi sebebiyle neredeyse boş olan koridorlarda ve dersliklerde özgürce dolaşan öğrencilerimiz üniversite ortamını yakından görme imkanı elde ettiler.
Üniversitelerin tanıtımdan sonra oldukça uzun ve verimli geçirilen sürenin ardından dinlenmek için ise Torium Avm seçildi. Burada da doyasıya eğlenceli zamanlar geçirildi.
Gezimize katılımından dolayı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ