Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

TEMBELLER ORMANI TİYATROSU.

11 Kasım 2014 Salı 14:36:46 ÖS 2213 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji’nde, öğrencilerimiz belirli aralıklarla düzenlenen tiyatroları seyrederek keyifli dakikalar geçirmeye devam ediyor.  Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimiz, 11.11.2014 tarihinde ‘ Tembeller Ormanı’ adlı tiyatroyu seyrettiler.

Tiyatronun içeriği ile ilgili kısa bilgi verelim.Çalışmayı sevmeyen kahramanımız kendisine rahat yaşayacağı bir yer seçer. Bunun için en iyi yerin orman olduğuna karar verir. Tembel tembel ormanda gezip, aç karnını doyurmak için, başkalarını ürettiği, yetiştirdiği yiyeceklere dadanan kahramanımız rahata alışmıştır.
Ormanda yaşayan hayvanların hiç çalışmadığını düşünen kahramanımız, ormanda durumun hiç de düşündüğü gibi olmadığını görür. Hayvanları da kandırmaya çalışsa da başarılı olamaz ve sonunda çalışmanın önemini fark eder.   
Çalışmadan emek olmayacağını bu tiyatroyu seyrederek bir kez daha anlayan sevgili öğrencilerimiz hallerinden oldukça memnundu. Belirli aralıklarla tiyatrolar sayesinde eğitim-öğretime verilen kısa aradan çocuklar mutlu. Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji, yine yeni tiyatrolarla karşınızda olacaktır.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ