Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

ATAMIZI SAYGIYLA ANDIK.

10 Kasım 2014 Pazartesi 14:44:26 ÖS 2661 kez okundu.

Türk tarihinin kara günlerinden biri olan o hain, acı, yas ve gözyaşı dolu 10 Kasım gününde yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü, onu her zamankinden daha çok özleyerek andık. Atamızın yokluğunu bir kez daha hissettik. Yokluğu hissedilese de biz onu hep kalbimizde yaşattık, yaşatmaya da devam edeceğiz.
10 Kasım Atatürk’ü anma törenimiz, Büyük Önder Atatürk ve ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimizin adına saygı duruşu ve ardından müzik öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU’nun yönetiminde İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etmiştir.
Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Sayın Tuğba ZENGİNAL, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmıştır. Konuşmanın ardından “Kahramanımızsın Atatürk “adlı şiiri okulumuz anaokulu 4 yaş sınıfı öğrencileri okudu.
Ardından 1/B sınıfı öğrencilerinden Emre ve Nazlı ÜLGEN ‘’10 KASIM ‘’adlı şiiri okudular. Okulumuz anaokulu 5 yaş sınıfı öğrencileri hazırlamış oldukları “Atatürk’e Saygı” adlı gösteriyi sahnelediler.
Daha sonra 1/A sınıfı öğrencilerinden Arda Türker Anıl ‘’Atatürk’’ adlı şiiri okudu. Şiirin arkasından Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Uğur ERDOĞAN’ın hazırladığı “Atatürk’ün Hayatı “konulu video izlendi.
Videonun ardından 2/A sınıfı öğrencileri tarafından ‘’Atatürk’ten Özlü Sözler ’’ adlı sunum yapıldı. Sunumundan sonra 6/B sınıfı öğrencilerinden Efe Anıl ÖZTÜRK “ Mustafa Kemal’e Giden Yol’’  isimli şiirini okudu.
Okulumuz  3.sınıfı öğrencileri  hazırlamış oldukları ‘’Atatürk’ün  Ölümünden sonra dünya basınından demeçler ’’ adlı sunumu yaptılar. Ardından 5/B sınıfı öğrencileri hazırlamış oldukları  ‘ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARIYIZ’’ adlı drama gösterisini yaptılar.   
Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri hazırlamış olduğu ‘’ Mustafa Kemaller Tükenmez .’’ isimli oratoryoyu sundular. Sunumun ardından 6/B sınıfı öğrencilerinden Sude AYUN ‘’Gidiyor’’ adlı şiiri okudu.
Ardından okulumuz Anadolu Lisesi 9/A ve 10/A öğrencileri “Atatürk’ün Ağzından Hayatı” adlı oratoryo gösterisini sundular. Oratoryodan sonra 7/A sınıfı öğrencilerinden Elif Eylül Adalı ‘’Mustafa Kemal’i Düşünüyorum’’ adlı şiiri okudu.
Okulumuz ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu koro,  dinletisini sundu.
Programımız bu şekilde son bulurken, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükran duygularımızla anıyoruz.
Atam rahat uyu! Cumhuriyet güneşin sonsuza dek parlayacak. Ruhun ruhumuzda kalbin kalbimizde sonsuza dek yaşayacak.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ