Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

BERİL BİLİCAN’IN İNGİLTERE YAZ OKULU ANILARI.

18 Temmuz 2011 Pazartesi 13:54:50 ÖS 3367 kez okundu.

İngiltere tamamen farklı bir dünya, ilk olarak buradan daha temiz ve düzenli. İnsanlar araba yokken bile karşıya geçmiyorlar ışık yanmadan. Kurallar çok önemli. İnsanları sevecen ama bizim kadar yardımsever değiller. Paraya gelince burada para çok değerli,bizim paramız onların parasının yanında hiç kalıyor. Her gün bizim için yorucu geçti.Tam gün ders yada gezi vardı hep.Banyo ve tuvaletleri bizden farklı, hücreye benziyor minik ve minik ve çöp kutusu ile musluk yok. Odalarımız ise çok hoş.

Gelelim gezilere, gezilen yerler çok hoştu, ama çok dakik olmayan gruplar yüzünden bazı şeylere az vakit ayırabildik.Ama merak etmeyin çok eğlendik v hediyeleriniz hazır.Hediye demişken size bir sürü hediye aldık ve aklımız hep sizdeydi.
Gezdiğimiz yerleri tanıtayım,Cambridge, Guildford, Brighton, Londra, Portsmouth, buralarda London Eye, Madame Tusseuds, Brighton Peer, Sea Life Centre ve daha neler neler. Çok eğlendik.Tüm bu gezilerde bize stafflar eşlik ettiler. Arkadaşlıklar kurduk ama en önemlisi sizi her şeyden çok özledik.

Şimdi sıra geldi buranın bize öğrettiklerine; para idaresini, oda toplamayı, İngilizce’nin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu, nasıl hazırlanmamız gerektiğini, yardım etmeyi öğrendim.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ