Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER İLE GÜLERÇİN FARKI

08 Aralık 2017 Cuma 12:49:38 ÖS 1227 kez okundu.

Okulların eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdikleri iyi örneklerin, farkındalık yaratarak hazırladıkları özgün çalışmaların yer aldığı EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER kitapçığı yayınlandı.
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nda il genelinde uygulanmış olan çalışmaların okullar tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında oluşturulan projeye başvurulmasıyla yayınlanan dergide Çerkezköy’den Sadece Gülerçin Koleji yer aldı. Gülerçin Koleji, Eğitimde İyi Örnekler Projesine Gülerçin Web TV, Organik Tarım Kulübü, Öğrenci Münazara ve Panelleri konulu çalışmalarla katıldı.
Gülerçin Web TV internet televizyonculuğu ön plana çıkarken, Dijital Medya ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerin aldıkları çekim teknikleri eğitimiyle sunum yapma kabiliyetlerini pekiştirerek kamera karşısında bunları uygulayabilmenin amaçlandığı çalışma ile dergide ön plana çıktı.
Organik Tarım Kulübü ile öğrencilerin yaparak, yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp üretmenin bilincine sahip nesillerin ülkemize katkı oluşturmasının amaçlandığı iyi örnek kesinlikle uygulanabilir ve uygulanmalıdır diye derginin konusu oldu.
Öğrenci Münazara ve Panelleri ile öğrencilerin fikirlerini savunabilme, toplum önünde konuşabilme gibi nitelikleri içeren çalışma yine dergide kendine yer ayırdı.
Gülerçin Koleji olarak projeye destek olan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ