Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLERÇİN KOLEJİNDE OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

20 Ekim 2017 Cuma 13:28:46 ÖS 1650 kez okundu.

2017-2018 okul aile birliği;  genel ve denetleme kurulunu seçmek üzere 19 Ekim 2017 Perşembe günü saat 15.00’de Gülerçin Koleji’nde toplandı. Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Okul müdürü Sayın Ömer KÜRKLÜ tarafından açılış konuşması yapıldı. Açılış konuşmasında aile okul işbirliğinin önemi ve çocuğun sosyal gelişiminde ailenin rol model olduğu vurgulandı. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında okul aile birliğinin yaptığı çalışmalardan bahsedildi. Sonrasında 2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul aile birliği yönetim ve denetim kurulunun faaliyet raporu Sayın Filiz Eroğlu tarafından okundu. Faaliyet raporu dosyasının okul aile birliği üyelerine sunulmasıyla beraber okul aile birliği başkanı aklandı.
Okul aile birliğine yedek ve asil üyelerin seçilmesi için aday isimleri alındı ve seçim gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarına göre okul aile birliği asil üyeleri; Mehmet Özgün, Neval Atansay, Dilek Kasap, Esin Kaya ve İlknur Akbulut; yedek üyeler ise Tunay Kızgın, Alper Tunga Duran, Fatma Gider, Elif Gül ve Efendi Koluaçık belirlenmiştir. Daha sonra sosyal etkinlikler veli temsilcisi seçimi yapılmıştır.
Okul aile birliği asil üyeleri arasından başkan ve başkan yardımcısı seçilmek üzere seçim yapıldı. Seçim sonuçlarına göre Esin Kaya okul aile birliği başkanı ve Mehmet Özgün ise okul aile birliği başkan yardımcısı olarak belirlendi.
 Son olarak yeni okul aile birliği yönetim kurulundan beklentiler açıklandı. İyi dilek ve temennilerin paylaşılması ile birlikte toplantı sona erdirildi.
Özel Gülerçin Eğitim Kurumları
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ