Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

GAZETECİLİK KULÜBÜ FAALİYETLERİMİZ

20 Ekim 2017 Cuma 13:23:28 ÖS 1667 kez okundu.

“Gazetecilik Kulübü” olarak okul içinde gelişen haber değeri olan olayları, kendi gözlemlerimizle yazıya dönüştürüp renkli bir bülten çıkarmayı amaçlamaktayız. Çıkaracağımız gazeteler ve yapacağımız etkinlikler ile kulübümüz öğrencilerinin grup ile çalışabilme, eleştirel düşünme yeteneğini geliştirme, araştırma, yorumlama, bilgi edinme ve girişimciliklerini geliştirebilme, çevrede olup bitenlerden haberdar olma, resimleri yorumlayabilme, röportaj yapabilme, gerek yazılı olarak gerekse sözlü olarak kendini ifade edebilme yeteneklerini geliştirmek amacıyla faaliyetlerde bulunacağız.
Gazetecilik kulübümüzün amaçları doğrultusunda çalışkan, kendine güvenen, kendini iyi ifade eden, girişimci, sözel yeteneğe sahip, sosyal araştırmalara meraklı, başkaları ile iletişim kurmaktan hoşlanan, iyi bir gözlemci olan öğrencilerimizi bir araya getirdik. Öğrencilerimiz her hafta gündem oluşturup, görev dağılımları yapıp, haberlerimizi oluşturacaklardır.
Kulübümüzün danışman öğretmeni Türkçe Öğretmeni ERKAN EVREN ’dir. Kulübümüzde görev alan öğrencilerimiz:
 

 

 

Kulübümüzün Genel Yayın Yönetmenliğini 7/B sınıfından TUANA BALLIKAYA, Genel Yayın Koordinatörlüğünü 7/B sınıfından SELİN İLMEN, Editörlüğünü de 6/B sınıfından SUDE BÜYÜKBAŞ üstlenmiştir. Kulüpteki diğer öğrencilerimiz ise muhabirlik ve fotoğrafçılık görevini üstlenmiştir.

    Gazetecilik kulübü olarak Kasım, Şubat ve Mayıs aylarında olmak üzere üç gazete çıkarma kararı aldık. Çalışmalarımıza disiplinli bir şekilde başladık. Her hafta yapacağımız etkinliklerle kulübümüzün hedeflediği amaçlara ulaşacağız.

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ